FAQ

FAQ

Vad händer med Filmstadens presentkort?

Svar: Filmstadens hårda presentkort i plast kommer att gälla på Filmstadens biografer i Sverige, det vill säga inte i Folkets Hus biograf Bio Drakstaden. Filmstaden meddelar att de presentkorten med utgångsdatum under perioden 18/3 till 1/9 2020 förlängs till att gå ut den 1/10 2020. Gäster kan själv kolla saldo och giltighetstid på https://www.filmstaden.se/presentkort/se-saldo/

Bio Drakstaden kommer att ha egna presentkort, uppstart för dessa blir under hösten 2020.

Jag har fått en biosupé. Hur länge kan jag nyttja den?

Svar: Biosupén är vår egen produkt och den kommer vi att fortsätta erbjuda hos oss. Biosupén gäller så länge som giltighetstiden som anges, MEN har du en biosupé som går ut före 31 december 2020 gäller den nu fram till 30 juni 2021.

Vad händer med kundklubben/medlemsskapet och mina poäng?

Svar: Kundklubben för Filmstaden och dina poäng fortsätter att gälla på Filmstadens biografer i Sverige (inte på Folkets Hus Sundsvalls biograf Bio Drakstaden). Tanken var att vara Filmstaden-biograf fram till sista juni för att ha möjlighet att lösa in eventuella poäng, men tyvärr fick vi anpassa oss efter rådande situation med Covid-19 (Corona).

Kan jag nyttja Filmstadens biobiljetter med QR-kod eller streckkod som jag har som utskrift eller i min telefon?

Svar: Nej, dessa gäller enbart på Filmstadens biografer i Sverige.

Jag har fått företagsbiobiljetter i pappersformat via min arbetsgivare. Kan jag nyttja dem hos er?

Svar: Ja, på dessa är giltighetstiden även förlängd på grund av rådande situation. Filmstaden meddelar att biljetter med utgångsdatum mellan 18 mars – 2020 och 30 sept 2021 förlängs till den 30 sept 2021.

Kan jag lämna tillbaka en köpt biobiljett?

Ja det kan du men du måstye göra det i biokassan och senast 15 minuter efter att din film startats.