FAQ

FAQ

Vad händer med Filmstadens presentkort?

Svar: Filmstadens hårda presentkort i plast kommer att gälla på Filmstadens biografer i Sverige, det vill säga inte i Folkets Hus biograf Bio Drakstaden. Filmstaden meddelar att de presentkorten med utgångsdatum under perioden 18/3 till 1/9 2020 förlängs till att gå ut den 1/10 2020. Gäster kan själv kolla saldo och giltighetstid på https://www.filmstaden.se/presentkort/se-saldo/

Bio Drakstaden kommer att ha egna presentkort, uppstart för dessa blir under hösten 2020.

Jag har fått en biosupé. Hur länge kan jag nyttja den?

Svar: Biosupén är vår egen produkt och den kommer vi att fortsätta erbjuda hos oss. Biosupén gäller så länge som giltighetstiden som anges, MEN har du en biobiljett som går ut före 1 juli 2020 gäller den nu fram till 31 december 2020. Själva biosupén i q.bar är giltig så länge som giltighetstiden som anges på vouchern och är därmed inte förlängd.

Vad händer med kundklubben/medlemsskapet och mina poäng?

Svar: Kundklubben för Filmstaden och dina poäng fortsätter att gälla på Filmstadens biografer i Sverige (inte på Folkets Hus Sundsvalls biograf Bio Drakstaden). Tanken var att vara Filmstaden-biograf fram till sista juni för att ha möjlighet att lösa in eventuella poäng, men tyvärr fick vi anpassa oss efter rådande situation med Covid-19 (Corona).

Kan jag nyttja Filmstadens biobiljetter med QR-kod eller streckkod som jag har som utskrift eller i min telefon?

Svar: Nej, dessa gäller enbart på Filmstadens biografer i Sverige.

Jag har fått företagsbiobiljetter i pappersformat via min arbetsgivare. Kan jag nyttja dem hos er?

Svar: Ja, på dessa är giltighetstiden även förlängd på grund av rådande situation. Filmstaden meddelar att biljetter med utgångsdatum mellan 18 mars – 1 september 2020 förlängs till den 2 dec 2020, och de med utgångsdatum mellan 2 sep 2020 – 30 juni 2021 förlängs med 3 månader kopplat till datumet som är tryckt på biljetten.

Hur har ni anpassat er verksamhet i samband med Covid-19?

På grund av rådande läge är vi kontantlösa och du betalar med kort i våra kassor. Läs gärna mer om hur vi hanterar detta här.